İZMİR / URLA - Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"18 Mart Şehitler Günü"Sergisi

"18 Mart Şehitler Günü" sergimizin açılışı Urla Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin ERDOĞAN, Urla Belediye Başkanı Sibel UYAR tarafından yapıldı

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinin hazırlamış olduğu "18 Mart Şehitler Günü" sergisi Urla Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin ERDOĞAN, Urla Belediye Başkanı Sibel UYAR tarafından Hakan Çeken Kültür Merkezi Sergi Salonunda  izlenime açıldı. Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinin grafik tasarım ve resim çalışmalarından oluşan sergi, El Sanatları Alanının dekoratif süslemeleri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının hazırlamış olduğu kokteyl ile görkemli bir açılışa sahne oldu. Beğeni ile karşılanan sergi Urla Belediye binası önündeki açık alanda da halkımızın izlemine sunuldu.

Yayın: 30.03.2016 - Güncelleme: 31.03.2016 00:35 - Görüntülenme: 630