İZMİR / URLA - Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" sergimizin açılışı Urla Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK tarafından yapıldı.

Mrt

"İstiklal Marşının Kabul Edilişinin 94. Yılı" ile ilgili kompozisyon yarışmasında okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı 11-B sınıfı öğrencisi Dilan Ağca Urla İlçe birincisi olmuştur.

Mrt

İstiklal Marşının kabul edilişinin 94. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY’u anma töreni Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerle Hakan Çeken Kültür Merkezinde yapıldı.

Ara

Öğretmenler Günü ile ilgili kompozisyon yarışmasında okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı 10-D sınıfı öğrencisi Dilan Ağca Urla İlçe birincisi olmuştur.

Ara

Grafik ve Fotoğraf Alanı 11-D sınıfı öğrencileri Ege Art Sanat Günleri kapsamında açılan sergileri gezdi.

Kas

Okulumuzun Fizik Öğretmeni Mustafa Doğru´nun Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atanması nedeniyle küçük bir veda düzenledik. Öğretmenimize yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Kas