İZMİR / URLA - Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Fotoğraf Sanatçısı Onur ÇAM Okulumuzda konferans verdi.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 77. yılında saygı ve minnetle andık.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulu 08.11.2015 tarihinde toplandı.

Kas

Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık. Okulumuzda yapılan kutlama töreni İstiklal Marşıyla başladı.

Ekm

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 26 Ekim 2015 Pazartesi günü okulumuzda başlayacak.

Eyl

Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014 - 2015 YGS-LYS Sonuçlarına göre mezun olan 94 öğrencimizin 68’i bir üst kuruma yerleşmeye hak kazanmıştır.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Ana Okulu kayıtlarımız başlamıştır

May

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Bölümü 11-B sınıfı öğrencileri 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi´nde...

May

Okulumuzun Stratejik Planlama ekibi,2015-2019 Stratejik Planını hazırlamak üzere okul müdürü Halim Türk başkanlığında toplanarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Nis

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Sergisi beğeniyle karşılandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ile kutlandı.

Nis

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Bölümü 11.sınıf öğrencileri ve bölüm öğretmenleri ile Hoca Ali Rıza Resim Sergisi gezildi.

Nis

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Mrt

Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimiz Urla Belediyesi önündeki meydanda Grafik ve Fotoğraf Öğretmeni Hüseyin ÖZTEKE rehberliğinde hazırladıkları "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Sergisini başarıyla sunduktan sonra Urla Sanat Sokağında sanatla iç içe bir gün geçirdiler.

Mrt

Urla Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından okulumuz 12.sınıf öğrencilerine seminer verildi.